Boeken voor zelfstudie Nederlands

Onderstaande boeken zijn bijzonder geschikt voor zelfstudie. Via de aangegeven links kunt u deze titels rechtstreeks bestellen bij bol.com. Bestellen in de boekhandel kan natuurlijk ook.

Als u bij bol.com voor 23:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling morgen al in huis (indien op voorraad).


Vlekkeloos Nederlands voor iedereen

Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden.
Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstuk met oefeningen en een hoofdstuk met antwoorden. Bovendien is in het boek een woordenlijst met meer dan duizend lastig te spellen woorden opgenomen. Wie dit boek goed bestudeert, komt op C1/C2-niveau (Taalniveau 3F/4F).

ISBN 9789077018750
(paperback, 5e druk, steunkleur, 211 blz.)    
€ 18,50


Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (Taalniveau 2F)

Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (Taalniveau 2F) is een handig naslagwerk en studieboek voor wie zijn kennis van hetNederlands wil uitbreiden en testen. Het bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstukmet A- en B-oefeningen. De antwoorden van de A-oefeningen staan in een apart bij Uitgeverij Pak te bestellen antwoordenboek. De antwoorden van de B-oefeningen zijn in het boek opgenomen. Het bevat ook een woordenlijst met meer dan duizend lastig te spellen woorden. Wie dit boek goed bestudeert, komt op B1-niveau.

ISBN 9789077018590
(paperback, 7e druk, steunkleur, 256 blz.)
€ 15,95

Het antwoordenboek (of een set van boek + antwoordenboek) is uitsluitend rechtstreeks bij Uitgeverij Pak te bestellen. Gebruik om te bestellen het contactformulier en vermeld duidelijk naam en verzendadres. U ontvangt dan een betalingsverzoek. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling twee werkdagen verzonden.

Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B2 (Taalniveau 3F/4F)

Vlekkeloos Nederlands, Taalbeheersing B1 (Taalniveau 2F) is een handig naslagwerk en studieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil uitbreiden en testen. Het bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstukmet A- en B-oefeningen. De antwoorden van de A-oefeningen staan in een apart bij Uitgeverij Pak te bestellen antwoordenboek. De antwoorden van de B-oefeningen zijn in het boek opgenomen. Het bevat ook een woordenlijst met meer dan duizend lastig te spellen woorden. Wie dit boek goed bestudeert, komt op B2-niveau.

Het antwoordenboek (of een set van boek + antwoordenboek) is uitsluitend rechtstreeks bij Uitgeverij Pak te bestellen. Gebruik om te bestellen het contactformulier en vermeld duidelijk naam en verzendadres. U ontvangt dan een betalingsverzoek. Zodra de betaling binnen is, wordt uw bestelling twee werkdagen verzonden.

ISBN 9789077018309
(paperback, 10e druk, steunkleur, 244 blz.)
€ 15,95


Goedgebekt compleet (Taalniveau 3F/4F)

Goedgebekt compleet biedt de mogelijkheid op een eenvoudige manier de betekenissen van woorden, uitdrukkingen, gezegden e.d. te leren. De lezer wordt voortdurend gestimuleerd na te denken over de juiste keuze. Wie dit boek goed bestudeert, komt op B2/C1-niveau (Taalniveau 3F/4F).

ISBN 9789077018194
(paperback, 10e druk, 192 blz.)
€ 18,50


Goedgebekt, Instapdeel compleet (Taalniveau 1F/2F)

Goedgebekt, instapdeel compleet, dat qua moeilijkheidsgraad aan Goedgebekt compleet voorafgaat, is een uitgave voor degenen die hun zeer beperkte woordenschat willen uitbreiden. Wie dit boek goed bestudeert, legt een basis voor niveau A2/B1 (Taalniveau 1F/2F).

ISBN 9789077018323
(geniet, 2e druk, 63 blz.)                                                  
€ 7,50