Informatie over bestellen

Bestellen voor docenten

Docenten die onze boeken willen aanschaffen, kunnen deze boeken rechtstreeks bij Uitgeverij Pak bestellen. Bij rechtstreekse bestellingen geven wij 10% korting bij een afname van 25 of meer exemplaren per titel. De korting is niet opgenomen in het winkelwagentje op de website, uiteraard wel op de te ontvangen factuur. 

Beoordelingsexemplaren bestellen

Docenten die een boek willen beoordelen, omdat zij overwegen het op de boekenlijst te zetten, kunnen tegen een gereduceerde prijs beoordelingsexemplaren bestellen.

Antwoordenboeken bestellen

Antwoordboeken zijn uitsluitend via deze website te bestellen.


Bestellen voor particulieren

Bestellen studieboeken

Particulieren kunnen onze boeken in principe het beste bestellen via bol.com. Dit gaat eenvoudig door bij het betreffende boek door te klikken naar 'bestellen bij bol.com'. Onze boeken zijn uiteraard ook leverbaar via de boekhandel.

Bestellen antwoordenboeken

Antwoordenboeken zijn alleen via deze website te bestellen. Vul 'particulier' in als gevraagd wordt naar de school/onderwijsinstelling.

Particulieren die antwoordenboeken en studieboeken willen bestellen, kunnen de gehele bestelling het beste via deze website doen. Vul 'particulier' in als gevraagd wordt naar de school/onderwijsinstelling.

Zelfstudie Nederlands

Bekijk de titels die bijzonder geschikt zijn voor zelfstudie Nederlands.